Tjejernas tur

Okej, är så trött nu så det här kommer, förhoppningsvis, inte bli ett långt inlägg ;P

Wow va tjejerna va bra då!! Så dumt att dom delar upp det så det måste va hälften tjejer och killar. Heldumt! Tjejerna brukar faktiskt va bättre...typ...högre lägsta nivå liksom.
Kändes iaf skönt att efter gårdagens besvikelser få känna sig helt nöjd med resultatet. OMG, så bra Erika va! Vilken röst, fattar inte att jag inte lagt märke till det innan.. ;O Och blev så glad för hennes skull. Jaja, jag och min törst för revansch.. (a)
Sen så gick ju Mariette vidare också. Visst va hon bra, men känner inte riktigt för henne. Vet inte vad det är...kanske för att juryn hyller henne så över topparna.. Har svårt för det av nån anledning.
Och så tyckte jag om Clara...tyckte hon gjorde ett bra framträdande. Trots va juryn säger! Men vad, vad, hade hon i sitt hår? ;S Såg inte klokt ut!

Jaja. som sagt, är trött nu. Så tack för mig!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Kvalveckans start

Japp, det är nu det börjar. Såå spännande!! :D Men kan inte låta bli att tycka lite synd om Piotr "/

Anyway.. Eddie och Jon va ju lätt bäst! Andreas va också ganska bra.. men inte lika bra (a) Liksom wow! Så uppfriskande att se Jon med alla dessa känslor.. på gränsen till skrämmande xP Ungefär som att se Keanu Reeves stenansikte genom hela Matrix, och sen se honom i en annan film. Men det hör ju inte riktigt hit. Hurm.

Iaf.. va dom hade gjort om i studion!! :O Kände knappt igen mig ;S Och dom där pelarna med Idolloggan på...som taget från AI.. fast med svenska varianten då, men ni förstår vad jag menar ju :P

Sen måste jag kommentera Andreas Carlsson och hans solglasögon också xD Håller på att börja garva varenda gång, han ser för rolig ut xD Kan inte va lätt inte.. Hoppas han känner sig bättre imorrn, för det går inte att ta honom seriöst annars assååå ;P

Men nu ska jag kolla lite klipp!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

I'm back

Har varit skönt med helg nu.. Har både bakat bröd och tvättat mina kläder, och det känns väldigt skönt! Fattar liksom inte när man ska hinna med sånna grejjer ibland.. :P Sen så blev det aningens för mycket gottgrejjer :| Såklart! Man känner sig alldeles bullsig här ;D Har ätit alla chokladbollar jag gjorde (typ på en dag (a)), en halv liter Ben&Jerrys och chips ;O Men skit samma, har ju hela veckan på mig att inte äta sånt så.. :P

Men nu ska jag försöka fixa lite school stuff.



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

10 saker jag är bra på

Okej, jantelagen here I come. Ingen återvändo nu..


Jag är bra på att:

1. Göra "bildkollage", eller vad man ska kalla det, i Photoshop.
Va länge sen nu...men är nog fortfarande bra på det (;

2. Teckna (jaja, kalkylera) i Illustrator.
Har egentligen varit mest Bamse nu^^ But still!

3. Göra bloggdesign. Tycker ni inte? (;

4. Göra chokladbollar!
Jag lovar, jag gör världens godaste chokladbollar.. gjorde några för bara ett par timmar sedan (a)

5. Baka!
Åtminstone chokladcookies och sånt. Bröd blir liksom olika varenda gång :S

6. Äta det jag har bakat. Det är nästan det jag gör bäst.

7. Läsa Bamse :D
Det har jag varit enastående på hela mitt liv. Plus att jag minns allt jag läser också, och pratar om det när familjen är omkring (och lyssnar...inte!)

8. Få saker gjort (eller inte gjort) när jag väl bestämt mig.
Kan va löjligt tävlingsinriktad, och ska minsann visa alla ;P

9. Vara rolig.
Tro det eller ej. Ibland får jag helt enkelt bara till det och är skitrolig.

10. Spara.
Sjukt tråkigt, men så är det :P Det enda jag inte sparar på är godsaker, dumt nog xP


Hm, det va lättare än jag trodde :O Dom sista punkterna däremot va lite segare.. Och några av dom där punkterna skulle man ju kunna sätta ihop. Typ 4 och 5. Och 6 och 7 är väl saker jag är bra på, men inte direkt är positiva saker. Känner att jag egentligen har noll koll på hur det här ska va egentligen. Men här kommer väl lite bonuspunkter för att väga upp det (a)


* Fotografera.
Och det skulle kunna bli mycket bättre med en bättre kamera :O

* Inte sär skriva (hehe, nävars xP).
Det är nästan så att jag sätter ihop ord istället. Liksom, hur stavar man såsmåningom? Eller hursomhelst? :S


Det känns faktiskt mycket bättre nu! Så lätt! Och hade jag inte just proppat i mig massa chips hade det kännts underbart och fantastiskt. Men det här är okej :P Wow, va många punkter jag fick ihop :O Och det bästa är att det är sant alltihop! :D


<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

The boy who knew too much

Lyssnar på Mikas nya album!! :D Är bara på första låten då, men den verkar bra än så länge :P Hans låtar är alltid så himla medryckande! Okej, kanske inte dom lugna, men dom är ändå bra.

Ajja, jag svamlar, så gå bara in och lyssna här!

Och Idol va skrämmande spännande! Dumma juryn! Satt och åt majskolv samtidigt och höll nästan på att sätta i halsen. Synd att det va så många bra som inte kunde gå vidare -"/ Och hur, hur, tänkte dom att vi skulle kunna välja mellan Piotr och Calle? :O Och stackars dom, måste vänta jättelänge tills dom får veta. Fatta vad lite tid dom har att förbereda sig liksom. Både på låten och mentalt. Fast dom kanske båda har fått träna in nåt...vet inte. But still!

Men nu måste jag ta och börja på den där listan.. Jag bävar nästan...kommer inte komma på nånting :|



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Fredag igen

Sitter hemma och bara myser nu... Va så sjukt trött förut så jag sov ett par timmar^^ Men kände faktiskt inte sådär som att massa tid bara försvann som man annars gör när man sover på eftermiddagen.. om ni förstår..

När jag gled runt på massa bloggar i förmiddags såg jag att en utmaning cirklade runt. Att lista tio saker man är bra på. Så ska ta och göra den mellan Idol och Heroes. Men nu ska jag koka majskolvar och kolla på Simpson :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Aaahhrrggg

Det visade sig att vi inte hade en kamera idag, så kunde inte filma.. Och jag som gick upp (okej då, jag gick inte upp men satte klockan) 6 imorse -.- Varför kollade jag inte mailen igår, så jag visste om det här innan!? :O Mycket frustrerande! Varför kan jag inte va lite förklok för en gångs skull!?

Jaja.. det positiva är väl att jag inte sov bort hela morgonen ;S Men ett par timmar längre hade varit gött.
Har iaf kollat runt en del här på bloggar och sånt dom senaste två timmarna. Men nu ska jag hem!

Adios! Ciao! osv...



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Dumma cliffhangers

OMG! Just nu tycker jag inte alls om sättet dom slutar alla program på -.- Försöker dom döda oss?
Kommer Durna gå vidare till kvalveckan? Och hur kommer flygfärden i Heroes sluta egentligen? Tack och lov att det går varje dag och inte en gång i veckan ;P But still!

Men nu måste jag verkligen sova! Måste va i skolan halv 8 imorrn för att förbereda filmningen..

Go'nattis!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Grey's anatomy

OMG!! Såg den dubbla säsongsavslutningen av Grey's anatomy och OMG! Tror jag missade nåt däremellan också men.. såhär kan det ju inte sluta!! Jag visste iofs redan att O'Malley skulle dö.. men man blir lika chokad ändå (nja, inte riktigt lika.. varför skulle jag råka få reda på det!? -.-). Och Izzie! Jaja, får se hur det fortsätter nästa vecka.

Hehe, appropå alla dessa inlägg om Idol och andra program.. Har insett att jag tittar väldigt mycket på tv. Väldigt väldigt mycket! :P Grey's på eftermiddagen. Samantha, Idol och Heroes. Och om jag är hemma; nåt när jag äter mat, och frukost. Det känns iaf väldigt mycket när jag går mellan tv:n och datorn hela kvällen ;D

Dessutom börjar House på tisdag (och jag som ville fortsätta se The Mentalist..), som sagt Grey's på onsdag.. Japp, så är det! ;O



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Revansch i Idol

Som sagt.. Idol va det..

Förra veckan va sista auditionerna för iår. Och det va väldigt många tidigare sökande. Jag tycker som sagt det är kul när dom får ta revansch.. ;D Den ljuva hämnden! Nä men seriöst..

Dom flesta va ju från förra året, så med andra ord kände jag inte igen någon av dom -.- Förutom Nils då.. faktiskt.
Men så kom Eddie in! Eddie från 2005. Tyckte verkligen inte om honom då. Så...sliskig på nåt vis. Och när han sa att han trodde tittarna skulle tycka han va snygg :S Men wow! Han har verkligen växt till sig! Och han va så bra! Och inte alls så.. störig och pinsam! Wow! Snacka om revansch!

Sen så har vi ju Jihdes "look-a-like".. Jag tycker inte dom va ett dugg lika.. Jag menar...kolla här!


Visst om man ser honom lite snabbt sådär i förbifarten kanske dom är lika.. Sjukt kul iaf i slutet, när Jihde tar på sig hans tröja och låtsas va honom. Och när Bagge går på det xD Dom är ju för sköna, allihopa! :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Urblåst och sömnig

Det värsta med Jönköping är att det alltid ska va så taskigt väder. Och att det blåser så sjukt mycket hela tiden.

Det är helt sjukt! När jag cyklade till (och från) skolan idag så höll jag på att blåsa bort! Okej då, där överdrev jag lite.. men man kommer inte fram fort kan jag ju säga. Det kan ju ha med min dåliga kondition att göra...men jag är väldigt säker på att det har med vinden att göra -.- Och så här är det nästan varje dag!

Plus att jag är väldigt trött! Det har däremot endast med min sömnbrist att göra (a) men det gör inte saken bättre!
Annat är det i Finspång...där all skog skyddar en från vinden :P



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Tjingeling

Sådär, då va den uppgiften färdig.. Sitter här och bara känner hur bitarna faller på plats.. eller nåt. Skönt!
Läraren tyckte iaf att min klippning va helt okej så.. men gick sjukt segt :O Dumma film som tar mycket plats -.-

Jaja, nu är det lunch för mig iaf! :D Med Ellen DeGeneres! Mysigt! :D (a)

(vet inte vad det här inlägget skulle va bra för...men hade lust :P)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Action i Idol

Wohooaw! Nu börjar det hända grejjer här ;P Okej, det har hänt grejjer hela tiden men...aa..
Dom har en hel vecka (okej då, fem dagar) av slutaudition :O Förut har dom visat det på ett avsnitt! :O Men det är kul...man får liksom en bild av vad det egentligen är som händer...vilka som egentligen åker ut och så. Men hur länge är dom där i verkligheten? En vecka är sjukt mycket! Ungefär som i AI ;D Och dom är ändå dubbelt så många :P

Och kul det dom hade gjort med andra chansen ;P Har förstått det så att det här startade förra året. Den gamla juryn hade rätt, det är verkligen mycket som förändrats :O

Anyway.. måste ju faktiskt nämna åtminstone två speciella Idolaspiranter.. men det sparar jag tills imorrn (a)
Hmm.. tror inte jag nämnt dom än iaf.. ska checka lite..



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Klippa film

Tro det eller ej, men jag fick saker gjort idag! :D *stolt så jag spricker* Gjorde färdigt den där bild-uppgiften som skulle va inlämnad idag.. och så började jag klippa film. Kära nån va lång tid det tar att klippa bara en halv minut! :O Men det är ganska kul när man väl kommit in i det.. Typ. Tur att vi bara ska göra 1½ och inte typ 30 minuter som ett normalt tv-program iaf! ;O

Men imorrn blir det fullt upp hela dagen... uppgifter som måste göras och filmning till vår egna lilla film ;P Tur att jag har Idol att se fram emot till kvällen! :D Som jag btw inte skrivit om på typ forever.. men lovar att det blir åtminstone ett litet inlägg om det (a)

Jaja, nu måste jag sova.. kan inte fortsätta såhär. Jag blir ett vrak :O



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

American Idol!

Länge sen jag skrev nåt om AI nu.. ;O Kunde ju inte se så mycket i somras.. vem sitter inne på eftermiddagen under hela sommaren liksom? Jag, visade det sig xD Men inte hela sommaren, och jag missade det roligaste, fredagsfinalerna (fast där är det väl typ på tisdag). Så jag hade inte så stor koll.

Men nu, nu har det hänt grejjer serrni! Det här året kom det en ny jurris, Kara. Har inte den blekaste om vem hon är och vad hon gör xP Men iaf.. tycker det är helknäppt att dom börjat med fyra i juryn. Det blir bara konstigt, inget flow. Plus att Kara är störande (a) Men nu till den verkliga nyheten! Paula ska sluta (tyckte aldrig om henne, så weeeei!!) och istället ska dom ta in Ellen DeGeneres :D Aah hon är så rolig! Det här blir skitkul! Det blir lite skumt eftersom nån som inte arbetar med musik aldrig fått vara jury förut, men det blir spännande. Hon är säkert bra... och rolig :D Fattade ni btw den där meningen? xS

Men nu ska jag bara njuta av svenska Idol fram till den dagen ;P (kom igen, AI måste börja sändas här samtidigt som i USA och inte dras ut på så länge)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Äntligen helg!

Den här veckan har gått fort! Och samtidigt sakta.. sånt där är svårt att förklara. Och jag har inte skrivit på hela veckan :O Menmen, nu tar jag det här från början.

I måndags skulle jag ju göra den där uppgiften.  Och tror ni att jag gör den då, nej, såklart inte! Jag kommer dit, och såklart va det typ ingen där. Den där snubben jag pratade med missförstog nog och trodde att han skulle va med eller nåt sånt. Anyway, en annan snubbe pratar med mig och säger att det är fler på kvällen. Så efter skolan kommer jag dit igen. Och visst kommer det folk. Men jag känner mig för dum för att fråga om jag kan ta kort på dom -.- Dagarna gick, det blev aldrig av.. så tänkte jag att på fredag minsann.. men då höll vi på med ett projekt (också filmbiten i marknadskommunikationen) och det tog way much longer än vi hade trott. Så pallade inte :P Men i morse!! :D Eller snarare typ halv tolv ;D (a) Somnade faktiskt om! :P Då kom jag dit, vågade mig på en mamma och hennes son, och jag tror det blev ganska bra.. hade kanske varit bra med lite fler bilder, men det duger. Jag har kännt mig lätt som en älva, som om jag flög på moln, så...lätt! Så lätt så jag va tvungen att köpa godis ;D Som jag klämmer i mig nu :O Så länge sen ju.. lösgodis alltså.

Jaja :D :D ville ju inte komma in hit och vara tvungen att säga att det inte blev nåt. Så bestämde att jag inte skulle skriva förrän jag va klar! Som ett straff liksom...eller kanske snarare som en motivation :P

Men nu ska jag kolla Freaky friday...eller vad den heter ;P



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Robin Bengtsson goes Malena Andersson

Tjohoo, imorrn är det Idol igen!! :D Men tills dess, enjoy this!
Hehe, såg verkligen inte att det här va Robin först. Snacka om extreme makeover ;D Men sen började jag plötsligt känna igen hans näsa och munnen. Det va helskumt! Hörde inte på honom eller nånting, utan det va näsan jag gick på xP


Tyckte aldrig om honom förut...men han har verkligen utvecklats ;O Och jag gillar versionen han gjorde på låten. Jihde verkar iaf tycka om honom ;D Eller det kanske är henne han föredrar :P



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Storstädning osv.

Okej då...storstädning är väl att ta i...men har man inte dammsugigt på ett halvår känns det så :P Och okej, jag diskade en hög med disk och slängde en väldigt fylld soppåse också...men det räknas väl kanske inte ;O Det känns rent iaf! ;D Och dammsugaren va helknäpp, ville inte köra igång, och när den väl gjorde det ville den inte stängas av ;S

Anyway...Nasse är fortfarande inte torr.. Mycket torrare, men fortfarande blöt och lite tung :S Saknar honom ju! Och jag tror definitivt att hans päls har ändrats.. i färg alltså. Hans ljusa päls på tassarna och runt nosen är ljusare och mer...rosa...än vad jag trodde :O Eller så är det bara ljuset här inne..

Och sen så är jag så glad...för jag har hittat noterna till Babar :D Det är lite svårt att veta om det är den riktiga, eller en förenklad version - eftersom jag inte har nåt piano här - men tror det är den riktiga :D Aaah, den är så bra! :D

Jaja, nu måste jag sova.. ska ju göra den där uppgiften imorrn.. OMG nervös :S Vill inte!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Durna

Som sagt...har idolklipp på hög.. och idag blir det Durna. Den allra första som sökte iår.
Hon är ju bara för söt, och det tyckte visst juryn också^^


På Idolsajten påstår hon visst att hon pratar för mycket. Haha, var har hon fått det ifrån? :P Men det är bara charmigt ju :D Iaf på henne.



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Juryn rockar

Eller kanske snarare rappar.. på finska :O Det är det här jag pratade (eller skrev) om igår.. Dom är sjukt sköna dom där alltså :D <3 Anders Bagge är så himla kul med sina ansiktsuttryck xD Jag får seriöst den här på hjärnan ;D


För att inte tala om grabbarna som lurade juryn.. Det skrev jag också om häromdan. Liksom titta på dom, man tror verkligen att dom är hypernervösa! Och när den ena låtsas börja gråta. They blow me away!
Och även om jag vet att det är en bluff tycker jag lika synd om dom varje gång. Det är det skummaste :P Och igen, Bagges ansiktsuttryck! Och bah "Det va bra", övertygande :P


Det är ju inte Idol igen förrän på tisdag. Typ sjukt långt kvar! Vid det laget kommer jag klättra på väggarna (ung. som Suresh :O) så fram till dess har jag en del klipp att visa, så jag kommer överleva.

Men just nu kommer jag inte överleva om jag inte går och lägger mig ;O Natti natti!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Kladdmuffins and such

Idag har jag fått en del gjort.. Inte mycket, men en del^^ Gick upp vid 12 så (a) Så går det när man lägger sig så sent :O Anyway..

Har gjort en mumsig potatisgratäng :9 men den hade nog blivit mumsigare om jag gått till Lidl tidigare...glömde bort att det ju tar sin tid att gå dit, och tillbaka "/ Har alltid tyckt att det låg så nära.
Jag gjorde ännu mumsigare kladdmuffins! :D
Och så har jag badat Nasse (:

OMG, det kan man säga va på tiden, ni kan inte föreställa er hur mycket smuts det kom ut ur honom ;O Jag visste ju att han skulle va väldigt smutsig, men inte smutsig! Han behövde bara ligga i vattnet ett par sekunder innan man började se att det blev smutsigt...och då hade jag ändå sköljt honom flera gånger :P
Nu luktar han iaf gott (persika, från mitt sköljmedel^^) där han ligger och torkar (a) <3 Tror också att hans päls har fått annan färg. Det kan ju bero på att han är blöt, men jag tror det är för att han är så ren. Det är lite läskigt. Han har sett ut och luktat på ett visst sätt i hela mitt liv, och nu gör han plötsligt inte det längre.. :O Men han är värd det ;D

Nu har jag sån lust att se Ace Ventura (har haft det ett par veckor eller så nu :P) Så bajbaj!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Anton biter i det sura äpplet...

Aaah jag bara älskar Idol!! :'D

Missade början av det här avsnittet, men såg det nu efteråt. Haha, jurrysarna är ju grymma ;D Men dom sjunger ju verkligen bra, jämfört med dom förra jurrysarna :P

Minns inte så mycket av det här avsnittet nu bara för att jag kollat på massa småklipp -.- men ska försöka minnas.
Man blir så glad av dom som får revansch (?) Den jag syftar på i detta nu är ju såklart Piotr! Han sjöng ju egentligen inte så bra, långt ifrån perfekt, och det kändes som att han fick anstränga sig en hel del...men han va ju för söt (: Och i slutet när han bah ååh va jag skakar och tårarna av lycka när han till slut går vidare, efter år av revanschsug.

Sen så måste jag ju nämna Daniela, med flätorna...som hon flätat själv, i 23 timmar!! ;O Vem har inget att göra i 23 timmar i streck liksom? Sover hon aldrig? ;P Jag tyckte iaf det va sjukt kul när hon kom in och bah verkligen helt chockad börjar prata om Bagges skägg xD Aaaah :'D
Och så såklart Peder eller vad det va han hette. Det jag tyckte va mycket roande med honom va när han babblade på om sin utbildning, och Jihde bah "och när va det här? 1940?" han trodde han va mycket äldre än vad han va! xD Jag menar, han va ju bara 57, han va inte ens född på 40-talet xD Aa, jag tyckte det va sjukt kul iaf (a)

Och så sist men inte minst.. det här va förra avsnittet, men missade antagligen det. Såg det först nu och aaah jag kan inte sluta kolla på det. Skitkul! x'D


Jag som tycker att äpplen låter så skönt :P Om det inte är nån som har tendens att smaska dårå ;S Hahaha sjukt kul iaf! Och hans plågade jämrande, så söt <3 "Jag hatar äpplen" Och jag som har så knäpp humor.. när Jihde ger äpplet till Anton och säger att han ska ha det i bakfickan xD Man får ju inte plats med ett äpple i bakfickan xD Eller nån annan frukt heller för den delen xP 
Anyway.. dom hade skrivit om det här på backstage-bloggen. "Tänk er en fredagsfinal. Tänk er Bagge i juryn. Tänk er alla i publiken med varsitt äpple. Tänk er Jihde säga 'nu' och få alla att samtidigt ta en tugga." Aah, det hade varit nåt det^^



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Lista

Ta närmaste bok, slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"...-reställningen att de egentligen inte riktigt kan sitt..."

Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Typ själva datorn...eller vad man kallar det

Vad var det senaste du såg på TV?
Första halvan av något Friendsavsnitt i säsong tre...den när Ross säljer kakor

Utan att se efter, gissa vad klockan är?
Typ 19.25 (Wohow, exakt! Men såg vad den va vid första frågan så..^^)

Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
OMG, ingenting! Eller okej då, klockan. Annars - dött som i graven!

När var du senast utomhus och vad gjorde du?
Fram till halv sex ung.. försökte samla ihop mod nog att ringa (står nog om det i förra inlägget)

Vad tittade du på, innan du började svara på den här undersökningen?
Öhm...skrev förra inlägget.

Vad har du på dig?
Kläder. Alltså trosor, strumpor, bh, t-shirt, och jeans...och håret uppsatt i toffs, om det nu räknas.

Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
Ja, jag drömde något, men har inte den minsta aning om vad "/

När skrattade du senast?
Hm...vet inte. Då är det allvarligt, när man inte vet när man skrattade senast :O Eller så är det väldigt bra... Anyway, antagligen när jag kollade Friends.

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Gula tapeter (snygga faktiskt) nån skitful tavla som jag inte alls fattar vad den föreställer, några spikar och eluttag och sånt, min almanacka, och konstiga ljusstakar.

Har du sett något konstigt på sistone?
Ljusstakarna i det här rummet ;D Nävars, men jag vet inte!

Vad tycker du om den här utmaningen?
Vadå utmaning, det här är väl ingen utmaning?! Annat är det att ringa människor man inte känner.

Vilken var den senaste film du såg?
Hmmm...hmm *kollar tv.nu* Okej, Du, jag och Dupree...fast det va inte hela.

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
En robot som kunde göra alla tråkiga saker åt mig.. Eller nä, ingen aning.

Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag va rädd för rabarberblad när jag va liten.. och då menar jag stora rabarberblad!

Om du kunde förändra EN sak i världen, utan hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Då skulle jag ha superkrafter, som dom i Heroes...typ kunna teleportera sig...det hade varit cooooolt 8)

Tycker du om att dansa?
Beror på vad...och med vem^^ Men rent allmänt, ja!

George Bush?
Ja, vad är det med honom? Om jag tycker om honom? I så fall va det en dåligt formulerad fråga. Och jag har sjukt dålig koll på politik what so ever. Jag vet inte ens vad det är som gör Obama så sjukt omtyckt :S Vad har han gjort som är så fantastiskt? Ärligt!

Föreställ dig att ditt förstfödda barn är en flicka? Vad får hon heta?
Olivia! Så sjukt gulligt namn! Men jag kommer få tvillingar, så den andra vet jag inte :S

Om ditt första barn var en pojke, vad skulle han heta?
Oliver!^^

Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Kanske det... men det hade varit läskigt :O

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Jag vill att han ska va mållös!

Har du pojkvän/flickvän?
Tja.. definera dig! (jag vet, så uppenbart flyktförsök, men det va värt det!)

Är du kär?
Tja.. definera kär! (and I did it again)

Hur tidigt stiger du upp?
Den här terminen väldigt sent. Trodde jag skulle tycka det va skönt, men man hinner ju inte med nånting :O

Vem/vilka vet mest om dig?
Det är väl min familj antar jag. Ni kan inte ens ana vad det finns att veta om mig :P Jag är en mycket udda person, som ni säkert upptäckte redan där uppe bland rabarberbladen.

Gillar du att slåss eller?
Nej, jag har en mycket låg smärttröskel :P Men det går an när det är nån svagare än mig (a) vilket är svårt att hitta -.-

Vad ska du göra ikväll?
Titta på IDOL!!! :D :D JAAAAA!!! *andas andas*

När var du senast riktigt full?
Jag va full av nervositet förut. Det va jobbigt! :O

Är du seriös?
Seriöst? Frågar du mig det? xD Nävars, men har mina seriösa stunder.

Hur många biologiska syskon har du?
Tre. Och det är tre för många...tro mig. Nävars, dom är helt okej.
Och vadå biologiska? xP

Isåfall, vad heter de?
Kristoffer, Eva och Anna...äldst först :P

Hur många timmar sover du per natt?
För få, och det är olika få varenda natt -.-

Vilken färg har du på håret?
Jag har inte en aning längre. Men grådaskig och tråkig är den iaf!

Och frisyren, hur ser den ut?
Bara...uppklippt?

Vad har du för färg på ögonen?
Blåa som havet.. vilken blå det nu är.

Vad vill du ha för färg på ögonen?
Lila hade varit coolt. Ville jag alltid ha när jag va liten.

Vem är snyggast i världen?
Meh! Det är ju insidan som räknas!

Ska du duscha idag?
Nopp! Orka, duschade ju i...hmm...minns inte när jag duschade sist :O

Vad är det för veckodag?
Fredag. Hoppas jag verkligen!

Är du uppväxt i stan eller på landet?
Vad är Finspång? En blandning?

Har du utländska föräldrar?
Näpp, från Linköping, och landet runt Linköping, och mer svenskt än så blir det knappt.

Gillar du att laga mat?
Bara om man inte lagar den med klister... och det är mest jobbigt. Bakad potatis med ost på is the true shit!

Hur många par skor har du?
Två...plus ett par som jag gympar i...plus foppatofflor. Och det är mycket mer än vad jag behöver!

Var har du ont?
Va? Har jag ont? Inte just nu...brukar ha träningsvärk dock.

Vem är bäst just nu?
IDOL, OCH JAG MISSAR DET! *skynda* Anders Bagge är skööööön :D <3

Använder du hårspray?
Nej, usch, finns det nåt som stinker värre?

Favoritserie:
IDOL! Om det räknas som en serie, annars Heroes :D

Gillar du seriehjältar?
Är Bamse en seriehjälte? I så fall JA!! :D Han är åtminstone min hjälte <3

Killar eller tjejer?
Va? Just det här jag menar, vad är det här för formuleringar?

Salt eller socker?
Socker :D Men salt förhöjer ju smaken...hm...tough choice.

Gillar du ketchup?
Nej usch, det stinker. Det är gjort på tomater, och jag gillar inte tomater alls, what so ever!

Är du bra på att måla?
Njae...ibland

Sommar eller vinter?
Sommar!

Vilken tid gick du upp idag?
Njao...vid 9 kanske.

Vem kramade du senast?
Inte den blekaste! Möjligen Nasse.

Vem pussade du senast?
Inte den blekaste!

Säger du "kex" eller "chex"?
Kex såklart!! Kära nån!

Vad längtar du till?
IDOL!!!

Favoritalkohol?
What!? Har folk det?

Vad tycker du om ditt utseende?
Hm.. kunde varit bättre...men värre också. Min näsa och mina bröst är däremot perfekt utformade må jag säga :D

Varför fyller du i detta?
Jag borde inte...för det här leder till att jag missar IDOL!!! OMG!!! VAD HAR JAG GJORT!!?

Vad heter dina husdjur?
Nasse :D Om gosedjur räknas (a)

Hur kommer du bo till hösten?
Det är höst nu. Så, här alltså :P

Har du körkort?
Nä, va ska det va bra för? Fattar seriöst inte!

Hur gammal vill du vara när/om du får barn?
Inte för gammal. Barnet måste ju komma ut liksom!

Humör just nu?
STRESSAD!!!

Favoritgodis?
CHOKLAD!! :D Lysmelk <3

Är det nåt du absolut inte äter?
Tomater, soppa, kall mat som egentligen ska va varm, lakrits, listan kan göras lååååång, tro mig :P

Sommarplaner?
Hm, nej xD Vi har aldrig sommarplaner...helt plötsligt får man bara veta om man ska iväg nånstans :S

Saft eller alkohol?
Saft :D Kiviks citrondryck med te och citrongräs <3

Hur många kuddar sover du med?
Två, och en hjärtkudde :P Och så Nasse :D (han heter Huvudkudde i efternamn)

Morgon- eller nattmänniska?
Natt I guess...

Sparare eller slösare?
Sparare...tråkigt nog :P

Bästa film?
Lejonkungen! Alla kategorier!

Kommer du ihåg din första kärlek?
Hmm...nopp

Älskar du henne/honom fortfarande?
Vet inte, minns ju inte :P

Har du några homosexuella vänner?
Nä, dom gömmer sig fortfarande i den där mörka lilla garderoben.

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid?
Ja, såklart! Fast hur kan man va trogen redan innan? :S För det måste väl också höra till alltid :S

Ser du på kärleken som ett misstag?
Njae, antar inte det...

Bio eller promenad?
Ser aldrig på bio så...

Är du kittlig?
Hurm -.-

Rädd för insekter?

JA!!! Iofs...spindlar är inte insekter.. men det finns sjukt läskiga insekter också :S

Det här är jag bra på?
Inte på det här iaf...JAG MISSAR IDOL!!!

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Teleportera mig sa jag ju!

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans?
Nej! Eller möjligtvis en ring när jag gifter mig...smycken är äckligt!

Anser du att du är stark?
Haha xD

Vad gör du om du får hicka?
Om jag är trött fortsätter jag hicka, annars håller jag andan :P

:|

Så.. idag vid 10 kom en snubbe förbi och målade vår pelare. Till slut! Tyckte iofs att den va ganska snygg när den va grå, men måla måstes den ju.
Har ont i huvvet och är seg...har kanske andats in alla dessa färgångor :S

Sen så vågade jag till slut ringa och bestämma tid för min uppgift i Marknadskommunikationen. Vi ska skildra en process, eller händelseförlopp, i fem bilder. Det ska fungera som en film, fast i stillbilder liksom istället för olika scener. Mitt tema är godis (a) och på måndag händer det. Tror jag döööör. Hade ju helst fått det gjort idag eller imorrn.. :P Så nu får jag gå hela helgen i ångest. Toppen! Det är så pinsamt, man ska liksom säga åt människorna vad dom ska göra (typ "flytta dig lite mer åt höger" eller "vänd huvvet ditåt"). Man känner sig så dum -.-

Men tror det kommer kännas bättre efter dagens avsnitt av Idol :D Hoppas jag iaf :O



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Kan inte sätta fingret på det...

Ända sen igår när jag såg Heroes hade jag den där känslan av att jag kände igen mamma Petrelli. Jag hade ju såklart sett henne dom tidigare säsongerna, men jag menar från nån annanstans. Sen kom jag på att det är hon som spelar Mikes (Phoebes man) mamma ;D (a) Det är ganska irriterande att inte komma på varför man känner igen vissa skådespelare...eller andra människor för den delen.
Sen va det nåt med Nathan också som inte var som det brukade... Nåt med hans minspel eller sätt att röra sig och prata eller nåt. Det kan jag verkligen inte sätta fingret på ;S

Och Idol, wow det är så bra program. Och så roligt att Bagge åkte till Finspång ;D :D Fattade däremot inte alls var det va han va :S Kände inte igen mig det minsta.
Och det va kul med jurykuppen. Trodde verkligen det va på riktigt. Dom borde bli skådespelare istället :P

Men nu måste jag gå och lägga mig.. börjar visserligen 3 imorrn...men det är störande att sova så länge iaf...hela dagen försvinner ju. Och det är lite stuff jag måste få gjort så... (det blev väldigt många punkter på så lite text (a))



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Matthew Perry

Dom senaste veckorna (sen jag kom hit egentligen) har jag saknat Friends jättemycket :O Saknar att titta på ett avsnitt när man äter frukost, när man äter mat, på kvällen när det inte finns nåt roligare att titta på.. Nu är det visserligen mycket bättre, speciellt när det börjar så mycket annat på TV nu (:D) Men första veckan höll jag typ på att dö! Så kollade på massa klipp och hittade det här! Skitkul!! xD Saknar Chandler "/


Och på nåt sätt har han förföljt mig. Jaja, det va jag som började, men ändå! Kollade på 17 again häromveckan. (det va iofs medvetet) Sen såg jag ett klipp om filmen The whole ten yards som jag aldrig hört talats om innan, och vad ser jag då? Jo, att samma kväll går den på 4:an. Och för bara ett par dagar sen såg jag honom på Ellen DeGeneres show. Och det kollar jag liksom inte på varje dag.. Coincidence? I don't think so, som Phoebe skulle sagt (a)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Tycker inte om...

...när dom ska hålla på att ändra hemsidor hela tiden.
Sitter nu och lyssnar på musik på deezer.com men dom har ändrat den så man plötsligt inte kan lyssna på massa låtar längre -.- Typ att jag inte får lyssna på dom för att jag är i Sverige. Skitdumt! Så mycket bättre förut, och det va dessutom lättare att hitta då! *upprörd*



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Kallvatten

Ibland blir man bara så trött på saker som ska skita sig hela tiden! *typ superarg* (hehe, länge sen man gjorde såna btw ;D) Igår kväll när jag skulle duscha så upptäckte jag att vi bara hade kallvatten :S Jag tänkte ju såklart att så är det ju när man precis sätter på vattnet.. Och här tar det extra lång tid innan det blir varmt. Så jag började med håret, och vattnet va verkligen iskallt. Det hade varit för kallt att t.o.m dricka. Och när jag väl va blöt så fortsatte jag ju. Men det va riktigt riktigt kallt! Fick ont i huvvet...du vet sådär som det blir när man äter glass för fort :P Fast det höll i sig längre...tror jag fortfarande har lite ont i huvvet efter det -.- Och jag som va så kall och frusen redan innan och sett fram emot att värma upp mig :P

Nu är det iaf varmvatten i kranarna igen.. och jag fattar fortfarande inte varför det blev sådär :S Hade kommunen stängt av nåt så hade dom ju sagt till...eller hur?
Anyway...känner att jag har pladdrat på för mycket om för lite nu.

Dessutom är det här sista inlägget för idag...eller inatt. Nu ska jag lyssna på The first time ever I saw your face med David Cook (kan fortfarande inte sluta lyssna på den!) och sen sova :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Idol och Heroes

Som sagt, såg förstås premiären av Idol :D Och så inte det lika premiäriga avsnittet av Heroes. Gick inte att kolla på första avsnittet ju "/ Helt plötsligt börjar det om från början, så nu har jag gett upp! Men tror jag fattar ändå ;D

Anyway, wiiie va KUL! Kunde seriöst inte sluta le xD Insåg inte hur mycket jag saknat de båda programmen^^ Heroes va dessutom ännu längre sen jag såg..

Och dom har gjort om introt till Idol! Alltså själva bilderna! Det är ju samma som i AI nu! Trodde dom där ansiktena i början ska föreställa nån speciell, typ Jordin Sparks.. men antagligen inte :P Såg ju ut som henne faktiskt ;P
Och så har trenden av att den första tävlanden ska va jättedålig brutits. Hm, va det nån som fattade den meningen? :S Jaja, jag skyller på att det är sent (a) Hursomhelst, den där tjejen va så sööööt! Och så tyckte jag så synd om tjejen som inte kunde sluta gråta. Tufft är vad det är!
Och så tror jag, tror jag, att jurysarna blivit elakare iår "/ Såg ju inte mycket av audition förra året, så har ju ingen direkt koll. Men det va ju mysigare när dom va snälla :O Det som gör att jag tycker mer om dom än förra ju! Dumma dom som faller för grupptrycket -.-



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Vad har hänt...

...med 3:an? :S Det måste ändrats typ i måndags. Dom har ändrat loggan och allt. Det är helskumt och inte alls snyggt -.- Visserligen är jag en sån som tycker att saker och ting ska vara som dom alltid har varit. Men ändå!

Well well.. Bara fem timmar kvar till Idol!!! :D :D :D Så KUL! Missade ju halva förra årets Idol...så känns som om det va två år sen för mig :P Väldigt sent det börjar iår btw.. 2004 började det ju typ 4 september, och sedan dess har det börjat i augusti. Men det är ju gött att det kommer gå varje dag (a)
Och så började Heroes igår :D Såg visserligen inte på det, för Dexter sändes ju samtidigt "/ Men ska se det avsnittet idag, och dagens förstås :P Dumt att det går så sent -.-

Hehe, vet att det här låter fånigt men ändå... det är det här som är det bästa med hösten! Alla bra program som börjar^^ <3



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

David Cook :D

Hehe, tittade på massa klipp igår kväll. Det blev verkligen en massa.. ;S Hm, jaja, inga detaljer, såja :P Fastnade på AI-klipp. Såg aldrig finalen av det här årets omgång. Kan inte fatta att Kris Allen vann!!! Det är ju helt sjukt! Trodde inte ens han skulle komma till finalen, så går han och tar hem alltihop istället.. Alla verkar tycka det ;D Men liksom fatta...skrällar händer hela tiden...men inte i finalen, aldrig i finalen. Då är alla så skärpta. Men men, Kris Allen är ju bra så.. Och det spelar ingen roll vem som vinner.. tyckte bara det va konstigt. Läskigt konstigt.

Sen gled det osökt in i förra årets vinnare. Saknar det året, det va ett så bra AI-år! Och såg aldrig dom sista typ fyra programmen.. så fick mig lite överraskningar. Liksom kolla in DET HÄR!


Liksom OMG! Kan inte sluta kolla på det! Hur kan jag aldrig ha sett det här förut!? :S
Anyway.. är lite worked upp här... Idol börjar ju på tisdag :D Yeeeeey!! :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

RSS 2.0