Flash-skit!

Har suttit med Flash ett bra tag här nu.. Känner mig smått stressad över allt som ska in och hejohå! =| Och så hade jag kommit värsta långt med flashgrejjen, och råkar jag stänga ner den utan att spara. Då blev jag arg så alldeles! Grrrr! Liksom, höll på med en grej som jag skulle blippa bort, tröck på första bästa krysset, så visade sig vara själva dokumentets kryss. Suck! Nu är jag iaf relativt munter.

Och igår bakade jag till slut mitt bröd.. Behövde inte va där hela dagen visade sig. Puh!
Ska säga dig att det tar sin tid att baka bröd. Först gör man själva degen, så ska det jäsa i en halvtimme, sen ska man göra små bullar av dom (det tar faktiskt värsta tiden eftersom det är så kladdigt!) och så jäsa igen...på plåtarna, in i ugnen i typ 10 min var, och så ska det svalna, man ska skära isär dom (det gör iaf jag) in i påsar och frys in dom.
Man är helt slut sen ;D Men det är det värt..

Nu ska jag se Simpson yo. Eller NEJ, det har redan slutat :O Family Guy då...och House (a)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Körsbärste

Har inte gjort så mycket den här helgen...som vanligt ;D Sett massa filmer och på tv och sånt.
Såhär efteråt förstår jag min dumdristighet. Jag borde ha bakat bröd idag. Varför gjorde jag inte det? Jag hade ju all tid i världen. Typ. Nu måste jag göra det imorrn...när jag kommer hem helt utmattad kl 5...efter att ha jobbat med nåt hela dagen. Ingen aning om vad vi ska göra, men lektionen är från 8 till 16.45... Det ser man inte direkt fram emot.

Menmen...

Det positiva den här helgen va iaf i lördags "morse" när jag åkte till torgmarknaden. Det va ganska lite den här gången. Men jag gick förbi ett testånd. Massa olika sorters téer. Och mitt bland dom alla såg jag körsbärste. Drack det igår, och det va SÅ gott!! Trodde aldrig jag skulle hitta det...men det gjorde jag :D Synd att jag inte har nån glasburk som jag stor nog "/

Men nu ska jag göra iordning kvällsmat...och körsbärste :9



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

På dom här tre dagarna har jag hunnit...

...fylla 20 år (kära nån va vuxen jag är!!!)
...baka chokladcookies och göra chokladbollar så alldeles
...traggla med massa html, css och flash
...titta massa på tv

Hm...ja...det är pretty much it. Men ändå! Välförtjänt helg here I come! :D

Och idag hände det pinsammaste.. Satte faktiskt väckarklockan på 9.35 och va ganska vaken vid 10, men låg och drog mig ända till 11 ;D (a) Iaf, så öppnades plötsligt dörren till lägenheten. E är borta, men hennes kompis sover här över helgen. Så fattade inte vad hon gjorde här på förmiddagen liksom. Så strax efter slog dörren till mitt rum upp. Där satt jag i nattlinne bah :S Det va nån byggsnubbe. Dom har hållt på att trixa massa här i huset. Men han borde ju fattat att det bor folk här när han kom igenom första dörren och såg massa möbler! GAH! Men det pinsamma ögonblicket varade inte så länge eftersom han bara sa "oj!" och försvann illa kvickt! Bäst för honom själv!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

hem hem HEM

Nu ska jag hem. Skönt! Är alldeles slut i huvvet nu... har hållit på med flash i typ sisådär fyra timmar nu xP Känns som betong där inne.

Det värsta är att jag måste diska när jag kommer hem :| Alla mina muggar är ju smutsiga ;D

Menmen.. House ikväll, så det är ju iaf nåt :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Helgen

Har typ varit alldeles rastlös den här helgen.. Jag menar...hade ju inga lektioner varken torsdag eller fredag. Och inte idag heller xP Men imorrn blir det full dag.. Det är så outspritt!

Har iaf varit en hel del tv-tittande, och bokläsande. Och riskakätande (a)
Och så gjorde jag ju skrabbelucker...dom är också slut nu xP Inte bra inte!

Men nu ska jag dusha, göra kvällsmat och titta på Friends. Jippiii! :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Riskakor och skrabbelucker

Två riskakor blev det^^ Med pizzasmak :D Så GOTT! Mycket godare än vanliga riskakor. Dom är liksom bara torra och smakar popcorn :P Tror jag ska köpa riskakor med ostsmak imorrn. Extrapris på Willys (a) Tror jag iaf!

Sen så blev jag så otroligt sugen på skrabbelucker också. Så det ska jag också göra imorrn. Det dummaste är att det ska va ägg i. Jag som aldrig äter ägg, så äckligt ju. Jag antar att jag får baka massa saker som det behövs ägg i :P

Appropå ätbara saker ska jag ta och ordna kvällsmat nu :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Nytt år, nya tag

Kära nån! Trodde jag typ aldrig skulle blogga mer här ett tag.. Men fick sån lust :S Jaja...

Har som sagt flyttat och grejjer, och varit på en månads jullov ;D (a) Kan ju säga att den kändes much too longer än bara en månad! Och mycket hände också, helt galet.

Det har varit julbak, barn, knäckkokning, pepparkaksgiraffer, julgranar, potatisgratänger, skarpa knivar, crosstrainers, vibreringsmaskiner, kilokalorier, nyår, massa tv, sjukt kallt, isvakar, sena mornar, mer barn, you name it!

Mer än så säger jag inte! xD
Och nu när man är tillbaka igen känns det jättejobbigt. Gå upp tidigt igen, klara av allt själv. Man blir helt fel av att vara hemma såhär länge! :S Stänger t.o.m av väckarklockan i sömnen.

Men nu ska jag nog bege mig hem och äta riskakor :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

RSS 2.0