Sommartid och annat

Så...sommartid nu.. Det suger! Glömde det nästan...så när man kommer på det är det inte alls kul. En hel timme bara försvinner. Glömde nästan bort vintertiden i höstas också. Men det va trevligare. Då fick man ju en extra timme.. Då va det ju som alla säger..."då får du sova en timme längre". Visserligen vaknade jag en timme tidigare...men då kunde jag ju ligga i sängen en timme längre ;D

Hur som helst...

Idag hade jag fullt upp! Dammsugning, jag bakade kladdmuffins, handlade mat till nästa vecka. Och jag har fortfarande disken kvar -.- Men det va absolut värt det. Muffinsen blev sjukt goda^^ Så gjorde jag skrabbelucker också.. va ju tvungen att få slut på det sista ägget. Nu har jag skitont på tungspetsen. Har ätit alldeles för mycket söta saker på sista tiden :S

Och igår släckte jag alla lampor från 6 fram tills...ja jag vet inte när. Sent på natten iaf :P Jag såg ingenting xD Men det va ganska mysigt...iaf med min kära Nasse i famnen...annars va det ganska läskigt. Vad gör man liksom halv 9 på kvällen utan lampor på..? trodde först att all el skulle va avstängd. Fattade inte alls...då kan man verkligen inte göra nånting! xP

Tittade iaf på Shakespeare in love.. Så sorglig.. Såg den nån gång på engelskan.. Då fattade jag ingenting. Fattade inte så mycket mer den här gången xD Men men :P Liksom vem va den där vars liv hängde på Shakespears pjäs? Fattar inte dealen där. Och varför berättade den där killen vad den nya pjäsen skulle handla om? Varför skrev han den inte själv då? Han som kom på den ju. Aja.. lär ju ta många tittningar innan man fattar allt xD Men den va iaf bra fast man inte fattar.

Anyway.. just nu försöker jag beställa biljetter från swebus. Det är ju helt omöjligt. Får felmeddelanden typ hela tiden för massa olika grejjer. Och allt går jättesegt. Aaaaah! Beställer man sent så blir det ju mycket dyrare också. Men ska pröva några fler gånger.. annars kanske mamma kan hemifrån.

Men nu måste jag diska...såhär mitt i natten :P



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Home

Sitter här...ensam hemma :P Inte ofta jag är ensam här nu för tiden. Men mammsen och pappsen kommer hem senare ikväll iaf..

Och imorrn ska vi till Eskilstuna :D Fira systern min. Har inte varit där sen vi flyttade henne dit...och då såg man ju mycket :P Så det blir gött.. ananaspaj också.

Sitter och jobbar med en grej.. ingen aning om när den ska va klar :S Men eftersom kursen slutar idag blir jag lite orolig ;S Jaja, är för ofokuserad här...och det har jag varit hela förmiddagen ;D (a) Men lite fick man gjort iaf. Kanske beror på att jag lyssnat på massa musik på Spotify (a)

Men nu ska jag iaf gå på toa, fixa kvällsmat och titta på Let's dance :D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Tillbaka till kärleken...osv.

Kom på en sak till som jag blev så glad över.. (: Satt och tittade på 4:an häromdan, så kom trailerna för massa program...och filmen Tillbaka till kärleken. Såg den för typ jättelänge sen...men missade massa av den, och undrade så mycket vad den hette, vad den egentligen handlade om och massa. Så när jag såg trailern bah visste jag direkt att det va den. Äntligen ska man få lite klarhet i den där filmen :P

Sen så är det ju Melodifestivalen tidigare på kvällen också.. Såg att den håller på mycket längre den här gången.. Eller snarare ½ timme...men ändå, ganska mycket procentuellt :P Det blir spännande iaf..^^ Så otippat allt iår ju.

Och imorrn är det Let's dance :D Kära nån, det är så tajt! Iaf dom tre bästa, dom är det väldigt jämt emellan. Om inte Elisabeth åker ut, då vet jag inte vad! Det va roligare förut...innan hon gick för långt. Men iofs bra att hon kom längre än CJ iaf...nån rättvisa får det ju va ;D Men iiooo, dom är så sköna dom andra, Morgan är så söööt, så behaglig röst på nå vis...och man blir så glad när han är i farten :D Och Laila är så grym! Och Magnus är så rolig xD Så bjudig på sig själv. Han är cool 8)

Jao, det blir visst endel tv-tittande i helgen^^ (a)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Munter

Nu är mitt gränssnittsprojekt som skulle va klart igår färdigt (a) Bara rapporten kvar :S Höll på att gå åt igår...dumma css gjorde inte som jag ville. Men kände mig så smart så smart när jag listade ut alla problemen^^ Värst va lite det krävs för att bli munter ibland :P

Och fick bekräftat att vi inte har några lektioner eller tentor nästa vecka. Yeeeey :D Det är tentavecka, och då är det ingen som har lektion, what so ever. Och liksom dom tidigare två tentaveckorna har inte vi en enda (a) Tenta alltså. Får lite dåligt samvete :O Så ska iaf beställa bussbiljett hem till på fredag. Skööönt!

Plus att jag kom på att vi hade en vecka mer än vad jag trodde att göra färdigt Flashprojektet på. Äntligen verkar allt gå min väg. Så det va visst inte så lite jag kan va munter för ändå...

Men nu ska jag hem.. Se Grey's anatomy (a)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Jobbansökningar

Nu har jag suttit med min programmering sen 8 imorse ;S Okej, jag har suttit och gjort annat i säkert mer än en timme nu, men ändå xP Bara massa bajsiga felmeddelanden.. och läraren - eller snarare assistenten - vår fattade inte heller vad problemet va.. men nu är det fixat iaf :P

Och så har jag äntligen skickat iväg en jobbansökan. Den skulle va inne idag...så nu känns det bra :P Resten tar jag senare...långt kvar på vissa andra ansökningar. Skönt!

Men nu måste jag äta lite mat. Det kurrar där inne^^



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Sprickor i fasaden...

Det är typ skitläskigt! Har haft sprickor i en pelare i lägenheten ett bra tag nu. Ända sen jag flyttade in faktiskt, och säkert längre än så. Iaf så såg dom plötsligt skrämmande stora ut.. Bara sådär. Så skrev till hsb om det och blabla. Trodde inte det skulle gå så fort, men där stog det några byggherrar utanför min dörr igår. Och jag skrev till dom i söndags kväll!

Så förhoppningsvis ska dom laga den.. och göra det bra :P Hoppas inte det tar så värst lång tid bara.. Och hoppas dom har börjat redan idag. Vill få det här ur mina tankar nu. Dessutom är det ganska stressande att veta att dom kan komma lite när som helst xP (a)

Men men...det blir nog bra... Hela huset kommer iaf inte braka ihop över mig när som helst, så det känns ju bra :P
Nu ska jag strax hem iaf.. hoppas dom gått hem för dagen (a)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

CE Johanssons metallduksfabrik

Haha, japp! Håller på med ett projekt här.. Vi ska göra om en redan existerande (dålig) hemsida och göra den bättre. Och allt ska man tänka på, layouten och texten. Allt för att den ska bli så användarvänlig som möjligt för målgruppen.
Och jag har inte ens börjat på den än ;S Har bara analyserat och skrivit om lite texter än så länge. Det tråkigaste alltså.

Men nu vet jag iaf vad en metallduk är...visste inte ens att det fanns sånna innan jag började :P

För övrigt kurrar min mage, så jag ska nog gitta nu snart.. Hem och äta lite bakade potatisar. Ååååh!
Och nu såg jag precis att det snöar utanför :S Hoppas det inte är blötsnö!

Inget vidare kul på tv ikväll heller...nu när Lipstick jungle har slutat. Känns som om massa kul serier bara slutade helt plötsligt! -.- Men så började ju också både House och Greys anatomy nyligen så..

Men nu måste jag gå innan bussen hinner ifrån mig.



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Gula muppen

Wiiiee, måste visa det här! Har tänkt på den här typ skitlänge. Har inte hittat den...tills nu :D Haha, den är så kul (a)
Och den är så söt (: Så kul när man hittar sånna här gamla videos som man tittade mycket på när man va liten^^ Tyvärr va den mindre tjatig när man va liten ;S


Hm...borde egentligen dusha nu...hinner jag innan Gossip girl? Klippte håret också på Nybergs bil, så det är skönt. Men hon hade ju massa spray i... Men bäst jag skyndar på då.



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

RSS 2.0