Lördag kväll

Usch, mår inte så väldigt bra för tillfället kan jag säga. Har proppat i mig två 100g chokladkakor. En ljus och en mörk. För det har stor betydelse :O

Haha. Hade tänkt mig att åka och låna nya böcker på biblioteket idag, för att sen köpa bröd och mjölk på Willys.. Såklart hade bibblan stängt där jag kom fram. När jag sen hade plockat åt mig vad jag skulle ha på Willys märkte jag att jag glömt plånboken hemma. Hur klantig får man bli!? Extremt störande måste jag säga. Vadå att man inte fick nåt gjort? Så va tvungen att köpa choklad som tröst (a) Okej då, hade tänkt ha det ändå :P

Så nu har jag suttit här, tittat på Dude, where's my car och halva Dumb & dumber, med en kopp te (länge sen), två mackor och två chokladkakor xP Yeah! Men nu känns det inte lika bra längre som sagt :S

Hursomhelst...vet inte vad jag ville ha sagt med det här... men nu ska jag borsta tänderna iaf.



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Hej helgen

Hehe okej, kan ju säga som så att det inte blev riktigt som jag planerade för den här veckan. Orkade inte. Fy mig!! -.- Blir så sur på att jag gör så ibland :O Inte har jag gjort nåt vettigt heller. Böckerna känns vääääldigt tjocka och tråkiga :S Vad hände? Måste försöka läsa lite imorrn!

Annars sitter jag just nu och lyssnar på Amanda Jenssen, och väntar på att Dumb & dumber ska ladda upp. Men fasligt segt va det ska jag säga er :O Äsch, det går ju inte! Och jag som bara hade lust att se den...och Dude, wheres my car, men den fanns inte -.- Suck!

Men nu ska jag sluta.. btw luktar det väldigt mycket chokladboll här =9 hehe (a)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Ny vecka, nya tag

...eller nåt.

Och dum som jag är bestämde jag mig för att stänga av datorn senast 10 när jag börjar skolan 8 nästa morgon. Och det gör jag imorrn! -.- Hur ska jag klara mig? Satte ju just på :P Men måste kämpa! Ett avsnitt av Vänner hinner jag nog titta på iaf (a)

Idag har iaf hänt lite.. Hade en lektion i skolan, sen åkte jag till centrum och fixade ID-kort och hämtade mina böcker!! Juppjupp. Sen hann jag precis steka bacon och champinjoner och äta, innan jag va tvungen att fara iväg igen, för att gå på en föreläsning. Alltså fatta, det va frivilligt, och jag gick :O Men det va bra iaf^^ Hur man gör studierna enklare. Vilken inspiration man fick alltsååå^^ En föreläsning imorrn igen, med samma tjomme :P Kom iaf hem halv 8, och nu har jag duschat och ätit kvällsmat :P Känns mycket skönt kan jag säga (:

Annars är det helt okej faktiskt! Ska kanske t.o.m fara iväg och sjunga på onsdag =D Det va så länge sen :O

Nä, men nu måste jag sluta.

Go'natt!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Lägesrapport från den här veckan typ...

Nu har jag inte skrivit på en vecka...igen :O

I helgen va mammsen och pappsen här iaf ;D Och nej, inte va jag särskilt frisk -.- Men vi hade ganska kul ändå. Mamma blev galen på katten, pappa blev allergisk, och antagligen galen också visade det sig när vi kom till A6 på lördagsförmiddagen :S Hm, pinsamt! xD Sen satt vi och spelade Yatzy (som jag vann) och åt munkar och sånt. Och såklart tvättade jag kläder för första gången i mitt liv. Det va mycket kul! Haha, seriöst!

I veckan har i princip ingenting hänt! Snacka om inga lektioner! Okej, första delen av veckan va det iaf inte så man dog av tristess :O Nä men okej, jag klarar mig. Har nu fixat kort till ett kommande ID-kort. Men kan nog inte fixa det förrän nästa vecka med tanke på att det redan blivit helg igen :O
Och igår råkade jag visst köpa choklad (a) och en munk^^ Men munkarna vi åt i helgen va typ myyycket godare. Dom va verkligen sjukt goda!! :O *hänförd*

Och idag gjorde jag typ världens godaste mat. Typ.. Iaf godaste som jag lyckats med ;D Rårakor va det iaf. Fast inte riktigt. Rev den inte, som man skulle gjort, utan skalade den. Hittade inget rivjärn ju! Bara sån där skum maskin som man måste sätta ihop, och det orkade jag inte. Men sjukt gott blev det iaf. Så lingon på det. MUMS! Kan ha varit så gott för att jag bara ätit pasta och ris så länge xP Men det låtsas jag inte om (a)

Men nu ska jag se American Idol och Smallville iaf =D



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

AI top 8

Sen kom top 8...och det va visst den resultatshowen som va Idols give back. Vad själva temat heter vet jag dock inte :S
Men Archuleta och Jason va iaf helgrymma. Kolla bara! Och lyssna!




Så sjukt bra!! Tyvärr så va ju inte Jasons version hans version heller -.- Utan nån tjock gubbe från Israel...men ändå! Den låten är ganska tråkig egentligen tycker jag...mycket tråkig. Men med den versionen blir den mycket roligare (a) Yeeeey!

Nu måste jag äta -.-



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

AI forts.

Okej, top 10 då...vet inte riktigt vad det va för tema.. Men iaf. Överlägset bäst va ju David Cook. Liksom tycker inte om den här låten egentligen, men hans arr va ju typ suveränt! Lite besviken blev man ju ändå när man kom underfund med att det va nån annan som hittat på det -.- Men ändå xP Svårt att komma på eget arr ju (a)


Sen måste jag nämna Archuleta också som sjöng You're the voice. Jurysarna hade inte hört den låten förut!! :O Okej då, Cowell, men inte dom andra. Och man bah Whataaaa? :S

Nästa vecka iaf...då va det Dolly Parton-tema. Det vet jag^^ Bäst då va Syesha. Tadaaaa


Hehe, Dolly är ganska söt hon xD Så lejten^^



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Ömäricken Ajdåll^^

Aaou, har ju bara sett till top 5 än så länge...men ska se dom andra programmen också såklart...men råkade se att det fanns några riktigt bra framträdanden där med :O (a) Jag vet, jag är för otålig! Men anyway.

Först top 12...Beatlestema. Eller det va väl snarare McCartney och Lennon-tema :P Så va Beatlestemat veckan efter. Hm, minns inte. Men det bästa va iaf Brook White. Lyssna bara!


Och Chikezie...typ första gången jag la märke till honom. Så tråkig va han annars "/ Men här va han sjukt bra! Okej, nu är det så att jag inte kan lyssna här borta, men tror det va det här ;D Ska kolla när jag kommer hem (a)


Från veckan efter tror jag inte det va nåt wow-framträdande precis. Tycker själv det va ganska segt med liknande låtar två veckor i rad. Liksom hallå? :S
Kul däremot det dom började göra på resultatshowerna.. Ringer upp tittare som får ställa frågor ;D

Ojdå, glömde nästan...Syesha va ju helgrym!! Typ nya favoriten efter det här.. åtminstone en av favoriterna (a)


Hm, blir segt med för många videos i samma inlägg, så delar upp det här lite (a)



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Hejhej

Har matte om nästan två timmar.. vet inte vad jag ska göra tills dess :S Visserligen har jag ju lite uppgifter att göra...men ändå. Två timmar liksom! :O Och att åka hem är ju lite...waste of time liksom.. hinner typ åka och vända.

I-landsproblem (a)

Men nu har jag iaf dödat lite tid här^^ Borde skriva ett AI-inlägg också...ännu mer tiddödande.



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Snart helg!!

Nu är det snart helg =D Aaou va jag tycker att jag ska bli frisk!! Har inte känt nån smak på hela dagen :S Så himla tråkigt. Känns liksom som ingen idé att äta då. Men lugn lugn, jag har ätit^^

Och imorrn kväll, eller lördag morgon, kommer mammsen och pappsen hit =D Hehe, så är det alltid...allt bestämt i sista stund :P

Men nu ska jag iaf mysa med Vänner :P Och bara för att nämna blev jag jättesugen på kalaspuffar idag :O När jag va liten satt jag alltid och smög med mig ett fat med kalaspuffar in under min säng xD (schhhh)

Go'natt!



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Go'natt

För en gångs skull ska jag nog lägga mig "tidigt". På riktigt då alltså.. :P Mitt huvud känns typ jättebulligt, och näsan med. Men tet och mackorna va goda iaf (:

Skönt att jag slutar tidigt imorrn. Men inte skönt att tv4:s web-tv inte funkar! -.- Tycker verkligen inte om den nya web-tv:n dom har. Så opraktisk! Sen så är nog mitt bredband inte så bra heller...men ändå!

Suck!

Men ska nog kolla på lite Vänner innan jag lägger mig.. Dexter va sjukt spännande iaf! :O



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Förkyld

Nu har jag inte skrivit på en vecka, och jag skäms :O

Till råga på allt har jag gått och blivit förkyld. Ont i halsen och mår illa och nyser typ hela tiden -.- Antagligen för att jag gått och stressat upp mig massa inför allt.. Igår efter att jag ätit kvällsmat så bah...helt plötsligt :S Men ska ta mig en kopp varmt te ikväll (:

Och på tal om ikväll.. Står knappt ut. Men då börjar Idol och Heroes. Vad vill dom? Premiär, båda samtidigt. Aaaourgh! Får väl kolla på dom korta web-tv-klippen -.-



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

RSS 2.0