Killarna igen

Wow! Vad ska man säga? Liksom WOW! Nu känner jag verkligen att det här kommer bli ett sjukt bra Idolår.

Rasmus va rysligt bra! Okej, det kändes väl lite överpretantiöst och så. Men vilken cool röst! Och tyckte så synd om honom. Precis här han åkte ut förra året ju. Nu kan jag bara hoppas att juryn tar med honom till det slutliga kvalet.

Skitskumt dom lagt upp det här iår btw.. Först ska vi rösta fram våra åtta favoriter. Sen ska juryn ta fram fyra, värdiga en till chans, som vi inte röstade vidare. Sen ska dom sjunga igen, och vi ska rösta bort en av de totalt tolv. It makes no sense :S Måste dom göra om allt till varje år? Anyway...

Och Rabih, OMG! Så himla cool röst han med. Och låten är så bra också! Och hans version va också bra :P Sen så va det ju bara för kul när han började härma Zlatan xD Aaah! Jag smälte totalt!

Och så sist, Erik. Igen, vilken röst! Is it true?, ja, det är sant! Dessutom har han varit jättebra genom alla framträdanden so far.

Det här kommer utan tvekan bli bra!
Nu är det bara fem tjejer kvar. Fem tjejer man inte hört mycket av alls än så länge. Man kommer liksom på sig själv med att inte ha en aning om hur dom låter ;P Spännande blir det nog iaf.



<3 //ʝₒϛϚεfɘjⁿ

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0