Gospeltema

I fredags va det som sagt gospel i Idolstudion. Värsta stämningen. Då skulle man vart där (: Och det blev lite gospelfeeling i dom där låtarna till slut. Det här va nog den bästa fredagen! Och Carola skötte sig jättebra. Nog många som blev förvånade kan jag tro :P

Det blev tre gemensamma låtar... skitmycket faktiskt! ;O Men det va kul. Kom på att så här långt in i tävlingen brukar dom sjunga två låtar var. Men det här året sjöng dom fler gemensamma låtar istället. Kul det med! (: Bra låtar sjöng dom också..  Like a prayer haha typ den enda Madonnalåten jag gillar^^ Och Happy day och Go tell it on the mountain. Får sånna julkänslor...speciellt för den senaste xP Men det är härligt!

Och nu för att prata om Idolerna och deras insatser ;D Först ut Marie. Tycker hon sjöng den här så grymt! Sen kan man ju diskutera hur hon ser ut när hon går där uppe xD Men aah hennes röst! Det va jättebra! Sprudlande!
Sen Andreas. Tycker han va jättebra! Men sen såg han plötsligt så himla osäker ut. Jättesynd! Plus att han visst va dålig i halsen också. Men tror det mest berodde på att han tappade bort texten. Röstmässigt va det jättebra.
Och så va det Mattias. Missade en del av honom eftersom mamma och Anna började snacka mitt i allt -.- Men det jag såg, och hörde, va bra. Och liksom...i slutet kände man ju att han gav allt. Det är just det att han väljer så softa låtar.
Sen va det Daniel. Han va grym! Och liksom *ha hans låt på hjärnan* xD Skönaste låten, och han gav som vanligt världens show.
Och så sist, och minst, Amanda. Hon va grym hon med! Hon riktigt ägde scenen där hon stog, och satt :O Men jag fattade inte riktigt...såg inte så mycket glädje...förutom i början ;S Menmen..


alt
Haha, fina dom är (: bild från tv4.se


Så roligt med värsta gospelkören också =D Den lyfte verkligen låtarna. Och så blev det värsta feelingen (a) Mahaha, och jag visste't, att det va Jonah som stog där i mitten^^ Satt på repetitionerna, och la direkt märke till honom. Men det är ju så korta klipp ;P Men nu, ingen tvekan. Kuuul ;D Ingen annan har nämnt honom. Idolfreak, jag? Inte ens Idolproduktionen med bakom kulisserna.. Haha, men det va ganska skojigt (:
Haha, och det va så kul när Breitholtz bah inte tyckte om att han och Carola tyckte samma om alla xD

Sen blev det som sagt Mattias tur att åka hem. Skönt för honom att åka ut med flaggan i topp...och att han va så nöjd (: Sen så trodde man ju att det skulle bli Andreas...men det va inte förvånande att det blev Mattias. Haha, så söt han va när han stog där med Andreas, inte ett dugg nervös längre :P Och så bah "I ain't even bother" antagligen nåt internt. Sen när Amanda förklarade det fattade man ändå inget xD
Sen måste jag bara nämna också, när dom skulle få reda på vilka som hängde löst. "Ni som tror att ni sitter säkert räcker upp handen" och alla är helt stilla. Sen när dom ska förklara kommer alla med värsta grejjerna. Men Daniel bah "Grupptrycket" HAHA x'D Skitkul! :P

Hmm...det här blev ett långt inlägg xD


Kommentarer
Postat av: malin

s: ja det borde dem väl få göra? ofta nån annan väljer åt dem, det är ju dem som ska förknippas med låten, vore dåligt i sånt fall. Hehe ja men du röstar väl inte, vore jobbigare om man hade
många favoriter och kände sig tvungen att
rösta på alla xD Ja :D ska få se kelly live,
vilken bonus :D Kmr bli as kul
hoppas hon får sjunga minst 2 låtar iaf :D

2007-11-18 @ 17:31:01
URL: http://purestdelight.blogg.se
Postat av: malin

vart får man se när amanda
förklarade det där matte sa? =)

2007-11-18 @ 17:32:46
URL: http://purestdelight.blogg.se
Postat av: Sara

haha ja :) skönt att han är kvar.
haha, dk är för rolig xD men han satt ju säkert :D wiihhhooo! I just like him :'D

2007-11-18 @ 18:14:33
URL: http://Sariiiis.blogg.se
Postat av: Kusinen

Uh... hata hata hata Carola!!! ;)

Jag nämnde Jonah i min blogg innan dig, ha!

Pöss

2007-11-18 @ 18:28:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0