100:de inlägget och roliga historier

Mohaha, nu har jag skrivit 100 inlägg ;O Eller okej, 101 med det här...men i skrivande stund så har jag ju inte skrivit det här inlägget än så xD Hm, okej, det där blev lite rörigt! xD

Men nu ska jag iaf HEM, och skriva ett tal till Finspångs politiker :O Wiihooo! Eller nåt :P

Och avslutningsvis kan jag ju bjuda på några roliga historier xD Me like roliga historier ;D


___

En man var ute och gick på stan en dag. Då såg han två gubbar som uppförde sig väldigt underligt. Den ena gick och grävde ett hål i marken, och den andra gick efter och fyllde på med jord.
"Vad håller ni på med?"
frågade gubben
varpå den ene svarade:
"Jo, det är så att vi är trädplanterare, och egentligen skall vi vara tre stycken, men han som stoppar ner träden är sjuk idag..."
___

Vad sa norrmannen när han blev skjuten i pannan?
Det var nära ögat!

___

En norsk kille står i en kö i en tobaksaffär för att lämna in sin tipskupong. Det är lång kö och det är bara en kvart till stängning. Plötsligt hör han hur någon utanför ropar "A-a-anders!" Han börjar skruva på sig, han vill ju inte bli av med platsen i kön men går ändå ut ur affären och tittar. Ingen syns till. Han går in igen, nu är klockan tio i och lika lång kö som tidigare, skillnaden är att han nu står sist. Då hörs det igen "A-a-a-anders!" Smått irriterad går han ut igen och tittar men ingen syns till. Nu är klockan fem i och han står återigen sist i kön. En minut i står han som tredje person i kön då han hör "A-a-a-a-anders!" Han inser att lämnar han kön nu så kommer han inte hinna lämna in någon tipskupong. "A-a-a-a-a-anders!" Han kan inte hålla sig längre utan springer ut och skriker: - "Jej heter ikke Anders!"
___



HAHAHA x'D Det kanske kommer fler historier nån annan gång...får dagensjoke varje dag juuuh, yeah! ;D




Ha'de brao!

Kommentarer
Postat av: sara

JAG VILL OXÅ SE MÅNS :O:O:O vart ligger norrköping :o? tell me (a)

2007-05-28 @ 17:57:15
URL: http://Sariiiis.blogg.se
Postat av: Sara

nepp det gjorde mig inte klockare ^^ haha.
Ja ba hade gympa när du skrev de där :O läskigt, vilken tid har du? (: o va gjorde ni idag? vi spelade vollyboll o de va såå tråkigt -.-' xD

2007-05-29 @ 14:36:13
URL: http://Sariiiis.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0